Squeezely

Personalisatie voor professionals
100% regie over het verzamelen, verrijken en verzilveren van je klantdata.

Ontdek de mogelijkheden van Squeezely

Met Squeezely heb je totale controle. Vanuit een alomvattend 360-graden klantbeeld synchroniseer je doelgroepen naar alle kanalen. De Journey Builder stelt je in staat om real-time triggers te creëren voor jouw ESP. Op de website kan je moeiteloos elke pagina personaliseren.

360 GRADEN KLANTPROFIEL

Ultiem overzicht op klantniveau
Squeezely geeft je per klant een kraakhelder overzicht van alle relevante data.

  • Wie is de klant
  • Welke events hebben plaatsgevonden?
  • In welke klantfase zit iemand?

De velden zijn volledig te customizen, zodat je direct en alleen ziet wat je wil zien. Het klantprofiel combineert CRM-data met iemands gedrag op de website. Het 360 graden Klantprofiel van Squeezely maakt het makkelijk en doeltreffend.

AUDIENCE BUILDER

Grenzeloze mogelijkheden, groots gemak
Creëer snel relevante doelgroepen met de veelgeprezen Audience Builder van Squeezely. Met eindeloze variabelen en een supercleane interface heb jij de controle. Koppel groepen aan acties op website, socials, ads en mailings voor grenzeloze mogelijkheden en groots gemak.

KANAALSYNCHRONISATIE

De magie ontstaat als alles samenvalt
Ontdek de magie van kanaalsynchronisatie in Squeezely voor synergie tussen kanalen. Bereik moeiteloos jouw doelgroepen op externe kanalen en creëer naadloze buyer journeys. Ervaar de baanbrekende mogelijkheden en de betekenis voor jouw business.

JOURNEY BUILDER

Drag, drop, test, tweak – het geluk van onze one of a kind Journey Builder
Ben je vroeger fan geweest van LEGO? Dan zal je nostalgisch genieten van onze unieke drag & drop Journey Builder. Bouw eenvoudig stroomschema’s met alle mogelijke acties en features in de door jou gewenste volgorde. Voeg real-time triggers naar externe systemen toe en Squeezely houdt nauwkeurig bij hoe mensen reageren. Zo kun je snel zien wat werkt en eenvoudig bijsturen.

PRODUCT RECOMMENDATIONS

Voor blij verraste klanten
Ontdek het hogere niveau van het maken van rake aanbevelingen met Squeezely. Collaborative filtering laat zien waar de relevantie zit, voor producten en aankoopfase. Flexibel in te regelen en perfect doormeten, met blij verraste klanten als resultaat.

WEBSITE PERSONALISATIE

Ik zie, ik zie… wat jij wil zien – de kracht van personalisatie
Squeezely biedt het breedste scala aan personalisatietools, waarmee je je website aanpast aan individuele bezoekers op basis van voorkeuren, aankoopfase en meer. A/B-testen is vanzelfsprekend en Squeezely maakt vergelijken en perfectioneren eenvoudig en inzichtelijk. Jij hebt de controle bij Squeezely.

REALTIME PERSUASION

De kunst van het verleiden
Ontketen krachtige verleiding met de Real Time Persuasion tools van Squeezely. Creëer een arsenaal aan verleidingstechnieken om real-time te communiceren met je websitebezoekers. Toon informatie over beperkte voorraad, recente aankopen en zeldzame koopjes. Wij hebben forse conversiestijgingen gezien puur dankzij real-time persuasion.

A/B AUTOPILOT TESTEN

The only way is up… voor hen die testen
Marketing blijft mensenwerk, maar online is alles tot op de komma meetbaar. Squeezely biedt volautomatische A/B-testing voor al je instellingen. Laat Squeezely opties testen en ontdek snel wat het beste werkt. Onze A/B Autopilot verhoogt je conversie terwijl jij nieuwe ideeën krijgt. De perfecte samenwerking tussen mens en machine.

Interesse in een demo?

Overtuigd van de kracht van Squeezely?