Het is al even 2020. We verwachten dat wat we op onze schermen te zien krijgen, datgene is wat we daadwerkelijk willen zien. Alles wat daar niet aan voldoet wordt er zonder pardon uitgefilterd. Het is dus zaak de drempels in de customer journey zo laag mogelijk te houden, door een op maat gemaakte omgeving te bieden.

Personalisatie hoeft niet ingewikkeld (of duur!) te zijn. Er zijn partijen die het vuile werk doen en een set-and-forget product leveren. Dat is een kwestie van installeren en het werkt! Clerk is een van deze tools die met een krachtige algorithme laat zien wat de lezer wilt zien. Het mooie hieraan is dat het verder gaat dan alleen de website. Ook mail en zoekresultaten worden zo getoond dat er maximale conversies worden behaald. En dan helpen ze je nog met installeren ook!

Wij geloven in de kracht en het gemak van Clerk.io. Het werkt en je hebt geen team nodig om het in de lucht en actueel te houden. Als je op zoek bent naar personalisatie, neem dan eens een kijkje op de Clerk.io pagina.

Lees meer over Clerk

Of neem contact met ons! Dat kan via het formulier, maar ook via de app!